söndag 1 mars 2009

Jobbyte

Det är rätt länge sen nu, men det tar ju tid att komma in i rutinerna så det är därför hon inte bloggat. Hon har bytt jobb, se. Var på ett litet schysst ställe förut. Hade precis fått en lite mer senior roll i gänget, då blev de utlokaliserade norröver. Och hon har inga fickor att ha tågbiljetter i, så pendling var uteslutet. Fick byta. Jäääkligt tråkigt. Hon åker visserligen ut dit då och då på fortbildning förstås, fast hon saknar det ändå. Det var roligare att jobba där än på nya stället. 

Det nya stället är mer centralt, och större. De är väl en sex-sju stycken bara på hennes avdelning. Hon är ganska säker på att hon har en chefsposition. Tycker liksom att de behöver någon som styr upp. Det är en spretig skara...Två blandisar som man inte riktigt ser skillnad på, en stor ståtlig labbe, en snygg röd kille med virvel längs ryggen. En studsamstaff av gummi, en golden - och så Stella och Mossa. Jack Russels. 


Hon brukar höja lite diskret på överläppen åt den senare. Så diskret som man nu kan vara om man är briard... Då taggar hon ner lite, Mossa. Man kommer en bra bit med garnityr modell större... 


Inga kommentarer: